El Salvador

View listings

Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v El Salvador

Nemovitosti na prodej v Salvadoru

El Salvador je malá středoamerická země, proslulá svými plážemi na Tichém oceánu, oblastmi vhodnými pro surfování a výhledem na hory. El Salvador hraničí s Guatemalem a Hondurasem na severu, s Hondurasem na východ a je koupán v Tichém oceánu na jihu a na západě. Na jihovýchod je od Nikaraguy oddělen od zálivu Fonseca. Je to nejméně rozšířený, ale i nejhustěji obydlený stát v regionu. Hlavní město San Salvador, obklopené velkolepými sopkami, nabízí mnoho muzeí a Národní divadlo.

Chceme analyzovat svůj realitní trh, pokud máte zájem o koupi nemovitosti k prodeji v Salvadoru.

V letošním roce by stavba mohla za třetí rok po sobě vykazovat kladná čísla a růst až na 3%, a to díky výstavbě více než 130 nejdůležitějších soukromých investičních projektů.

V současné době je důležitá část efektivního dopadu tohoto sektoru soustředěna na oddělení a řešení bydlení. Oblasti Escalón, San Benito a Lomas de San Francisco soustředí řadu projektů, zejména kondominia.

Je plánováno vybudování mnoha stavebních prací v oblasti nemovitostí. Toto číslo zahrnuje metropolitní oblast San Salvador, Santa Ana a San Miguel. Samozřejmě, absolutní většina z nich je soustředěna v hlavním městě.

Pokud hledáte nemovitost k prodeji v Salvadoru, je důležité vědět, že trh s obytnými nemovitostmi v hlavním městě Kostariky se rozšiřuje tak, aby splňoval poptávku po bytech střední třídy s bytovými věžemi v poměrně centrálních oblastech.

V současné době 45% lidí, kteří hledají nemovitost k prodeji v Salvadoru, místo, kde žijí, dávají přednost svislým rezidencím a většina z nich má jako první možnost San José.

Pokud jde o věk těch, kteří chtějí koupit domů, většina z nich je soustředěna mezi 24 a 35 lety.

Pokud uvažujete o koupi nemovitosti k prodeji v Salvadoru, musíte zvážit výhody a nevýhody.

Život v Salvadoru může být pro mnohé mnoho blázen a možná je; tato země však může také nabídnout mnoho pozitivních věcí.

První výhodou pobytu a koupě nemovitosti k prodeji v Salvadoru je samozřejmě životní náklady poměrně nízké, i když to vše závisí na oblasti, kde jste. Veřejná doprava stojí jen směšná postava. Pokud jde o ceny potravin, jsou dostupné pro všechny rozpočty.

Další dobrá věc v Salvadoru je jeho lidé. Kromě toho, že jsou velmi milí, jsou také velmi otevřenými lidmi a bojují s radostí ze života.

Pláže v Salvadoru mají zvláštní kouzlo, které vyvolává pocit ve všech svých návštěvnících, a proto je jedním z cílů středoamerických destinací, které turisti upřednostňují. Mezi jeho nejlepší pláže patří: El Cuco, La Barra de Santiago a La Costa del Sol.

Nevýhody bydlení v Salvadoru a poté koupě nemovitosti k prodeji v Salvadoru jsou

zdraví, které není jednou ze silných stránek této země. Systém veřejného zdraví ponechává hodně žádoucí. Veřejný vzdělávací systém je také velmi nízké kvality.

El Salvador je jedno z nejnebezpečnějších míst na planetě.

25% lidí zde trpí chronickou chudobou. Salvador je poměrně rozvinutá a deindustrializovaná země s velkým zahraničním dluhem vůči Spojenému státu

  •  
    Stěhování do Salvadoru. Zahraniční a žijí v Salvadoru

      Naše cesta přes Latinskou Ameriku se zaměřuje na skutečně jedinečnou půdu a často z různých důvodů málo zvažuje potenciální investoři do nemovitostí. Malý stát hraničící s Guatemala a Honduras, který se koupal v nádherných vodách Tichého oceánu, představuje nejhustěji osídlenou oblast celé obla ...

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Cod. 19389

Prodat Venkovská usedlost, El Salvador, San Salvador, Suchitoto, pje Cielito Lindo #7

6,940,874.04CZK
Prodat
Venkovská usedlost

1180 m²
velký 28mt front výhled na jezero, 4 vnitřní parkovací stání, 1.5 koupelny, široké chodby, velká zahrada, vhodné pro restauraci nebo doma, klidný klid...
UNAVAILABLE
Cod. 17488

Prodat Venkovská usedlost, El Salvador, San Salvador, San Salvador, Lomas de Altamira

17,352,185.09CZK
Prodat
Venkovská usedlost

1 m²
Krásný domov Lomas de Altamira, vysoce exkluzivní plocha / soukromé byt jen. 4 ložnice. c / terasa a koupelna + pracovna, koupelna kompletní host, a s...
UNAVAILABLE
Cod. 11553

Prodat Venkovská usedlost, El Salvador, San Salvador, San Miguel, 31 COLONIA QUINTA

1,156,812.34CZK
Prodat
Venkovská usedlost

50000 m²
CASA DE3 RECAMERAS,1BANO,1 SALA,1 ANTE SALA,1 GARAJE.
UNAVAILABLE
Cod. 7994

Prodat Venkovská usedlost, El Salvador, San Salvador, San Vicente, Av. Crescencio Miranda, Bo. San Francisco

2,082,262.21CZK
Prodat
Venkovská usedlost

192 m²
Dům na prodej, má 4 ložnice, 2 koupelny, obývací pokoj, oblast služeb pro pračku, patio.
UNAVAILABLE
Cod. 6039

Prodat Třípokojový, El Salvador, San Salvador, San Salvador, Pasaje A, entre 79 y 83 Avenida Sur (Entrada por Calle Cuscatlán) a 300 metros de Iglesia Corazón de María.

3,523,650.39CZK
Prodat
Třípokojový

149 m²
ADVENTURE dům v SRDCI Colonia Escalon. Průchod mezi 79 a 83 Jižní Avenue (vchod na Calle Cuscatlan) do 300 metrů od srdce Mary církve. 1. 18 Apartment...
UNAVAILABLE
Cod. 5913

Prodat Venkovská usedlost, El Salvador, San Salvador, Residencial Santa Anita, Final 15 Av. Sur Senda 2 casa 46

1,041,131.11CZK
Prodat
Venkovská usedlost

95 m²
House 2 patra, 3 ložnice, 2 obývací pokoje, 2 koupelny, garáž, kuchyň, jídelna. Závěrečná pasáž House. Terasa, prádelna, prádlo linka, pračka instalac...
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB